Ondersteuning

Op Dalton Rotterdam Palmentuin kijken we naar wat jij nodig hebt, zoals bijvoorbeeld extra ondersteuning bij dyslexie. Daarnaast vinden we het enorm belangrijk dat je je bij ons thuis voelt en je lekker in je vel zit.

Op onze school duren de lessen 60 minuten. Iedere les is zó opgebouwd, dat je jouw maakwerk op school kunt doen. Dat doen we zodat als het even niet lukt, de docent je meteen kan helpen en je vervolgens weer vlot zelfstandig of samen weer verder kunt.

Je bent op Palmentuin eigenaar van je eigen leerproces en de mentor(en) en de docenten coachen je hierin. Dit kan o.a. in de Daltonuren. Dit zijn uren waarin je keuzes kunt maken om te werken aan een bepaald vak. Je kunt ook kiezen voor specifieke begeleiding van een docent. Bijvoorbeeld als je moeite met een vak hebt.

Bereik wat jij wilt bereiken

Hier vind je snel en makkelijk je weg. De mentoren en docenten kennen je en de deur staat altijd open. Samen werken we aan jouw ontwikkeling op basis van respect, vertrouwen en verantwoordelijkheid. We stellen samen doelen en maken duidelijke afspraken. Zo zorgen we met elkaar dat je echt bereikt wat jij wilt bereiken. Dat zie je terug in onze examenresultaten. Wij zijn daar met z’n allen supertrots op!

Alles wat Rotterdam kenmerkt,
komt samen op Dalton Rotterdam Palmentuin.

Eigenheid, doorzetter, nieuwsgierigheid, diversiteit en talent!