Aanmelden

Je kunt je nu al aanmelden voor onze school, klik hier voor het aanmeldpakket.

Heb jij je al aangemeld of wil jij je aanmelden voor de brugklas op onze gezellige school? Dat is super! Op Dalton Rotterdam Palmentuin kan je terecht met de basisschooladviezen:

  • kaderberoepsgerichte leerweg
  • gemengde leerweg
  • theoretische leerweg (mavo)
  • mavo/havo

Combinaties van de bovenstaande leerwegen zonder of met lwoo zijn mogelijk. De (reguliere) aanmeldperiode is van maandag 18 maart t/m maandag 1 april 2024. We hebben 66 plaatsen beschikbaar.

Wil jij je aanmelden voor een ander jaar dan de brugklas? Ook dan ben je welkom! Hier lees je daar meer over.

Aanmeldpakket

Het uitgebreide aanmeldpakket kun je per post aanvragen via telefoonnummer 010-482 49 66 of via palmentuin@lmc-vo.nl. Je kunt het aanmeldpakket ook bij ons op school komen ophalen of hier downloaden en zelf uitprinten. Heb je het ingevuld? Stuur het pakket dan op of kom het inleveren bij de administratie. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem want er is hulp op school bij het invullen. Neem ook, zodra je het hebt, de unieke code vermeld op het adviesformulier van je basisschool mee. Ook belangrijk om dan even mee te nemen: je paspoort of ID-kaart.

Voor een voorlopige aanmelding heb je nodig:

  1. Een basisschooladvies: kbl, of kbl/gl, of kbl/mavo, of gemengde leerweg, gl/mavo, mavo, mavo/havo en havo.
  2. Een (ingevuld) aanmeldpakket plus paspoort of ID-kaart.

Na je aanmelding word je samen met een ouder uitgenodigd voor een intakegesprek. Ook zal er een aparte 'testdag' worden ingepland, zodat we eventuele extra begeleiding of zorg kunnen bieden. De voorlopige aanmeldingen worden besproken in de intakecommissie. Deze commissie neemt dan een beslissing over de aanname (en bepaalt dus of we jouw aanmelding definitief kunnen omzetten in een inschrijving voor onze school).

Zij-instroom

Zit je al op een andere middelbare school en wil je de overstap maken naar Dalton Rotterdam Palmentuin? Dat noemen wij zij-instroom. Neem contact op met Marijke de Man (mdeman@lmc-vo.nl) (010-4824966) om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vragen?

Met vragen kun je terecht bij:

 

Op Dalton Rotterdam Palmentuin kun je terecht met de basisschooladviezen:

  • kaderberoepsgerichte leerweg
  • gemengde leerweg
  • theoretische leerweg (mavo)
  • mavo/havo